Eerste single van de Ridders van de ronde keukentafel gratis te downloaden

5 oktober 2017, 11:39 - Redactie
Eerste single van de Ridders van de ronde keukentafel gratis te downloaden

Vanaf vandaag kan je gratis de eerste single van de Ridders van de ronde keukentafel downloaden, de nieuwe single heet Sexy Kissing.

Ridders van de ronde keukentafel is gebaseerd op het gelijknamige jongerenboek van Mark Tijsmans. Deze familiemusical vertelt het verhaal van prins Arthur, Gwynevere, Lancelot, Tristan en Isolde. In de voorstelling staan 28 jongeren op het podium en één volwassene, Ludo Hellinx. Die laatste kruipt in de huid van Merlijn de tovenaar.

Met Sexy Kissing brengt de jongerencast, op bijna één maand voor première, al een eerste single uit. De vocals werden opgenomen bij MotorMusic in Mechelen, de studio waar o.a. ook Clouseau, Raymond van het Groenewoud, Triggerfinger en Stan Van Samang al albums inblikten. Voor de muziek trok Deep Bridge naar de beroemde Bullet Sound Studio’s in Amsterdam, waar ook sterren als Prince, Skunk Anansie en Lenny Kravitz al werkten. De gitaarpartij is van de hand van Eric Melaerts. Voor de compositie tekende Ad Van Dijk, de arrangementen zijn van Marco Braam en de lyrics komen van Mark Tijsmans zelf.

Bij de musical hoort ook een echt album. Deze zal te verkrijgen zijn vanaf half oktober en zal ook verkocht worden op de voorstellingen zelf. Ridders van de ronde keukentafel gaat in première op 29 oktober. De voorstellingen vinden plaats in Theater ‘t Eilandje in Antwerpen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda