Richard Groenendijk theater in met De Jopie Parlevlietshow

12 oktober 2016, 14:34 - Redactie
Richard Groenendijk theater in met De Jopie Parlevlietshow

Afgelopen weekend was de laatste aflevering van De Jopie Parlevlietshow van dit seizoen te zien. Fans hoeven echter niet te treuren, want de zelfbenoemde 'parel aan de kroon van de RTL-presentatrices' gaat het theater in. Ze maakt vanaf 15 november haar opwachting in de muzikale voorstelling Midden in de Winternacht van haar geestelijk vader, cabaretier Richard Groenendijk.

Groenendijk: "Midden in de Winternacht” is een ode aan iedereen die mij de afgelopen 44 jaar muzikaal heeft beïnvloed. Van Aznavour tot Kaandorp en alles wat daartussen zit. We gaan met een zeven mans band op tournee in de maanden november en december. Nu Jopie bij RTL op de zaterdagavond zo’n enorm succes blijkt, met iedere week méér dan een miljoen kijkers, vond ik dat ze in de theatershow niet mocht ontbreken. Ook Jopie brengt dus een eerbetoon aan háár muzikale idolen. Ik wil er nog niet teveel over verklappen, maar haar Rotterdamse versie van ‘Blame it on the Boogie’ is in het repetitielokaal al een hit!"

Groenendijk trekt voor het eerst in zijn carrière met een band langs de Nederlandse theaters. De tournee begint op 15 november, waarna de voorstelling door heel Nederland te zien is. Traditiegetrouw sluit Groenendijk zijn tournee af met twee weken in het Oude Luxor, waar hij op Tweede Kerstdag de laatste voorstelling speelt.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda