Repetities van Peppa Pig Live! gestart

11 december 2018, 17:34 - Redactie
Repetities van Peppa Pig Live! gestart

In de Van Hoorne Entertainment Studio’s zijn deze ochtend de repetities begonnen van de familiemusical Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest!. Als startsein van de repetitieperiode hebben de cast- en crewleden een grote slagroomtaart aangesneden.

Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de voorstelling De Grote Plons zijn het liefste varkentje en haar vriendjes nu te zien in een spiksplinternieuwe familiemusical.

Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De schattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie.

Peppa Pig Live! - Verrassingsfeest is van 19 januari tot en met 16 juni volgend jaar te zien in het theater.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda