Repetities Murder Ballad gestart

17 augustus 2020, 15:35 - Redactie
Repetities Murder Ballad gestart

Vandaag zijn in Amsterdam de repetities gestart voor de Off-Broadway hit Murder Ballad van STENT Producties. Traditiegetrouw hoort bij de eerste repetitiedag de start met taart die aangesneden werd door de cast bestaande uit Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor.

Murder Ballad vertelt het verhaal van Sara (Vajèn van den Bosch) een jonge twintiger vol ambitie, die alles uit het leven haalt wat erin zit, tot ze de kalmere Michael (Buddy Vedder) ontmoet en een gezin sticht. Alles lijkt goed te gaan, tot ze na jaren een oude vlam van vroeger tegen het lijf loopt en begint te twijfelen of ze wel de juiste levenskeuzes heeft gemaakt.

Murder Ballad is geschreven door Julia Jordan en Juliana Nash. Florus van Rooijen tekent voor de Nederlandse vertaling en de regie. De muzikale leiding, arrangementen en begeleiding zijn in handen van Marnix Wetzer.

De musical zal vanaf eind september meer dan 100 keer te zien zijn door heel Nederland. De première staat gepland op 12 oktober in De Goudse Schouwburg te Gouda.

Première
12 oktober 2020
Dernière
28 juni 2021
Producent
STENT
Meer over Murder BalladAnder nieuws over Murder Ballad
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rust en Vreugd
Datum: 02-04-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda