Repetities Legally Blonde in Hilversum gestart

25 september 2022, 10:02 - Redactie
Repetities Legally Blonde in Hilversum gestart

In de theaterstudio van Plzier Entertainment te Hilversum zijn deze week de repetities begonnen van de musicalproductie Legally Blonde. Na RENT, Hairspray en High School Musical, is dit de allernieuwste musicalproductie van Plzier Entertainment. Als startsein van de repetitieperiode is met de cast, traditiegetrouw, een speciale taart aangesneden.

De blondine der blondines, de fashion queen die nooit uit de mode raakt, de vrouw met haar hond en haar tas!! Elle Woods komt naar 't Gooi en laat ons als geen ander voelen dat vooroordelen niet altijd overeenkomen met de realiteit. Elle Woods heeft alles wat ze wil hebben: veel vriendinnen, liefdevolle ouders en een ideale prins op het witte paard die haar snel ten huwelijk zal vragen.... Of toch niet?! Wanneer haar vriend, Warner, op z’n knie zou moeten gaan met een ring in z’n hand, besluit hij toch om zijn geluk te zoeken in zijn studie Rechten. Elle besluit dan maar om zich een weg te werken naar dezelfde universiteit als Warner en slaagt daarin. Daar aangekomen, blijkt men niet voorbereid op zoveel spontaniteit. Elle moet zich dagelijks opnieuw bewijzen, maar toont dat jezelf zijn nooit uit de mode raakt! Legally Blonde; een hilarische komedie-musical die tegelijkertijd ook ontroerd.

Op zaterdag 1 juli en zondag 2 juli 2023 zal Legally Blonde te zien zijn, met drie shows, in Podium de Vorstin te Hilversum.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda