Repetities High School Musical van Plzier Entertainment gestart

14 januari 2019, 13:38 - Redactie
Repetities High School Musical van Plzier Entertainment gestart

In Hilversum zijn de repetities begonnen van de door Plzier Entertainment geproduceerde amateurmusical High School Musical. Als startsein van de repetitieperiode is met de cast, gevormd met 25 jongeren uit Hilversum en omstreken, een speciale en heerlijke slagroomtaart aangesneden.

Wanneer Troy Bolton en Gabriëlla Montez tijdens een karaokewedstrijd met elkaar moeten zingen, ontdekken ze dat ze beiden een talent en passie voor zingen hebben. Maar er wordt van beiden hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam, waar hij aanvoerder van is, naar de overwinning leiden en Gabriëlla moet hetzelfde doen met haar scheikundeclub. Als hun vrienden erachter komen dat zij auditie hebben gedaan voor een schoolmusical, breekt de hel los op East High.

Skaters willen klassieke muziek maken, nerds willen hip-hop dansen en de sporters lijken mee te willen doen met "Heel Holland Bakt". De vrienden van Troy en Gabriëlla willen dan ook het liefst zo snel mogelijk een eind maken aan deze hype om ‘anders’ te zijn. Sharpay (voorzitter van de toneelclub) en broer Ryan zijn ook niet bepaald blij met deze hele situatie, omdat zij ineens moeten vechten om de hoofdrollen van de schoolmusical.

High School Musical zal zondag 13 oktober te zien zijn met twee shows in De Vorstin te Hilversum.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda