Repetities familiemusical Peppa Pig begonnen

4 november 2016, 09:16 - Redactie
Repetities familiemusical Peppa Pig begonnen

In de studio van Van Hoorne Entertainment zijn de repetities begonnen van de nieuwe familiemusical Peppa Pig - De Grote Plons. Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Iedere doordeweekse dag is de TV-serie te zien op Nickelodeon en vanaf december nu ook in het theater.

In De Grote Plons beleven Peppa en haar vriendjes de vrolijkste avonturen. Het heeft geregend en overal liggen grote modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar varkentjes van houden. De voorstelling was al eerder een succes op West End in Londen en is door Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een vrolijke familievoorstelling welke tot en met mei 2017 te zien zal zijn in de theaters.

De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot een groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar. Op 10 december is deze familiemusical voor het eerst te zien in Theater De Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. De première vindt plaats op 18 december in de Goudse Schouwburg.

peppa_big_repetities

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda