Repetities Disney’s High School Musical van Musical 2.0 gestart

schedule7 september 2019, 11:22 - Redactie
Repetities Disney’s High School Musical van Musical 2.0 gestart

De repetities voor Disney's High School Musical zijn begonnen. Afgelopen zondag 1 september werd de repetitieperiode feestelijk afgetrapt. De cast, bestaande uit 36 toptalenten uit het hele land, werkt de komende zeven maanden toe naar de première op 21 maart in De Meerse. Niemand minder dan Ferron de Wit zal de hoofdrol van Troy Bolton vertolken.

Voorafgaand aan de kick-off werd bekendgemaakt dat Musical 2.0 voor de vorige voorstelling Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat twee keer genomineerd is voor een Amateur Musical Award in de categorieën Beste mannelijke hoofdrol voor Wijnand Gomes en Beste vrouwelijke bijrol voor Floortje van den Akker. Zij zullen tijdens de uitreiking op 18 november in het Nieuwe Luxor Rotterdam nog eenmalig optreden in hun rol als Joseph en Vertelster.

De Musical 2.0 klas staat onder leiding van Mark van Haasteren (regie), Pien van Gerven (zangcoach) en Marleen de Vries (choreografie).

Foto: Hans Piek

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Het Piratenavontuur
Locatie: Zuiderpark Den Bosch
Datum: 11-07-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda