Repetities Daens de Musical begonnen

14 januari 2020, 22:37 - Redactie
Repetities Daens de Musical begonnen

Vandaag zijn de repetities begonnen van de nieuwe, spectaculaire versie van de musical Daens van Studio 100. De dag werd traditioneel begonnen met taart. De musical zal vanaf eind volgende maand te zien zijn in het Pop-Up Theater in Puurs. Vanaf midden maart zal het theater gedeeld worden met spektakelmusical 40-45 die dan weer start na een pauze van drie maanden.

De musical Daens is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992 van grootmeester Stijn Coninx. Hij situeert zijn epos over recht en onrecht, over leven en dood, in het Aalst van 1900 en dompelt ons onder in het rauwe, uitzichtloze leven van de arbeidersklasse. Eén man gaat echter de strijd aan met het immense onrecht van die tijd. Die man is priester Adolf Daens.

De titelrol zal vertolkt worden door Peter Van de Velde. Zijn broer Pieter Daens wordt gespeeld door Jan Schepens. Daarnaast speelt Jo De Meyere de rol van Bisschop Stillemans. Free Souffriau is Nette Scholiers en Jelle Cleymans speelt Jan De Meeter. Manou Kersting zal de rol van fabrieksopzichter Schmitt op zich nemen en Peter Thyssen speelt de komische rol van Ponnet. Fabrice Pillet werd gecast als Charles Woeste.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda