RENT de Musical op 1, 2 en 3 april in The Inside in Oisterwijk

14 januari 2022, 18:07 - Redactie
RENT de Musical op 1, 2 en 3 april in The Inside in Oisterwijk

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april presenteert de nieuwe theatervereniging Spot 11 in de Inside in Oisterwijk hun versie van de award winnende pop/rock musical RENT. Een wervelende musical met een greep uit de betere amateurs van Brabant.

Kerstavond in New York. Op de bovenste verdieping van een bedrijfspand bevindt zich een oude muziekuitgeverij waar Roger werkt aan dat éne nummer naar de eeuwige roem. Hij is een van de jonge kunstenaars die geconfronteerd wordt met armoede, eenzaamheid, issues rond seksualiteit, ziekte en racisme tijdens de aids-epidemie begin jaren ’90. In deze musical geven zij de essentie van het leven weer in beeld, woorden maar bovenal muziek.

Alweer bijna 2 jaar geleden werd de cast van deze productie samengesteld uit amateurspelers afkomstig uit de hele provincie Noord-Brabant. “We zijn ontzettend trots en blij dat we een cast van een enorm hoge kwaliteit gevonden hebben. Iedereen past zo goed in zijn of haar rol en het samenspel is fantastisch! Een super vette locatie die Rent ademt en een strakke liveband maken het geheel af” vertelt Sem van den Borne, initiatiefnemer van het project. “Nu de zalen nog vol en het is helemaal af!”

Spot 11 wil met hun passie ook graag iets voor iemand anders betekenen. Daarom gaat de opbrengst van de voorstelling naar de stichting Muziekids, een stichting die chronisch zieke kinderen op een mooie manier in contact brengt met muziek. “Als we met het bereiken van onze droom weer andere mooie dingen mogelijk kunnen maken, dan is de cirkel wel rond.”

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda