René van Kooten toegevoegd aan vakjury Amateur Musical Awards

30 augustus 2016, 22:06 - Redactie
René van Kooten toegevoegd aan vakjury Amateur Musical Awards

René van Kooten vult de vakjury voor de tweede editie van het Amateur Musical Awards Gala aan. De vakjury, die bestaat uit Marianne van Wijnkoop, Anouk van Nes, Cocky van Huijkelom, Hans Cornelissen en Jacques d’Ancona als voorzitter. Daniël Cohen kan wegens andere werkzaamheden zijn plaats in de jury niet innemen.

René werd vroeger naar eigen zeggen ook wel “de best betaalde amateur van Nederland” genoemd, vanwege het feit dat hij geen officiële musicalopleiding had gevolgd. Met 6 Musical Award nominaties en 1 gewonnen Musical Award op zijn naam, is hij inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse musicallandschap. Daarom is René voor Stichting Amateur Musical Nederland de uitgelezen persoon om de vakjury compleet te maken.

Meer dan 60 amateurmusicalproducties hebben zich aangemeld om kans te maken op een Amateur Musical Award en ruim 30 producties zijn geselecteerd voor de nominatie longlist. Vanuit de longlist worden er per categorie 5 genomineerden uitgekozen door een selectiecommissie. Aan de vakjury de taak om uit die 5 nominaties de allerbeste musical amateur te kiezen die beloond zal worden met een Amateur Musical Award op 24 oktober in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda