proMITHEus brengt opnieuw de musical Thrill Me

12 februari 2020, 14:46 - Redactie
proMITHEus brengt opnieuw de musical Thrill Me

Vijf jaar na de eerste voorstellingen van Thrill Me vindt muziektheater proMITHEus de tijd rijp het stuk te hernemen. Ook deze keer kruipen Rudi Giron en Dieter Verhaegen in de hoofdrollen Nathan en Richard.

Thrill Me brengt het waargebeurde verhaal van een van de meest beruchte en weerzinwekkende misdaden uit de 20e eeuw. De leidraad doorheen deze musical is de obsessieve relatie tussen het legendarische duo Nathan Leopold en Richard Loeb. Thrill Me toont een aantal gebeurtenissen die ertoe hebben geleid dat dit duo nog steeds gekend staat als The Thrill Killers. Hun enige bedoeling was dan ook het plegen van de perfecte misdaad. Maar waarom wil je überhaupt de perfecte misdaad plegen?

Vijf jaar geleden was deze productie een succes. Daarom komen de volledige cast en crew opnieuw bij elkaar om deze productie terug in Vlaanderen te brengen.

Ook deze keer buigt Kristel Lamerichs zich met volle overgave over zowel de muzikale leiding als de regie van Thrill Me. Ze daagt de acteurs telkens weer uit om dieper te graven, puurder te gaan en rauwer te spelen. Ze wil dan ook graag het succes van vijf jaar geleden evenaren. "Dit is een musical die iedereen gezien móet hebben", laat Kristel weten.

Met vier voorstellingen doet Thrill Me drie steden aan. De aftrap wordt op 19 en 20 februari gegeven in Leuven; de bakermat van proMITHEus en dus een symbolische plaats. Nadien trekt het gezelschap op 20 maart nog naar Puurs en sluit het zes dagen later de reeks af in Diest. De afgelopen jaren bracht proMITHEus de producties Murder Ballad, Songs for the Fallen en afgelopen seizoen Next to Normal met succes naar Vlaanderen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda