Productie verfilming In the Heights begint in het voorjaar

schedule30 september 2016, 15:28 - Redactie
Productie verfilming In the Heights begint in het voorjaar

De productie van de verfilming van de musical In the Heights zal in de lente volgend jaar gaan beginnen zo is aangekondigd. In the Heights is een met vier Tony's bekroonde musical met muziek en teksten van Lin-Manuel Miranda, de musical gaat over een Dominicaans-Amerikaanse gemeenschap in de New Yorkse buurt Washington Heights. Het verhaal volgt Usnavi, de eigenaar van een bodega.

Lin-Manuel Miranda zal waarschijnlijk ook een rol in de film gaan krijgen maar niet de rol van Usnavi die hij in de musical speelde, hij zal een bestaand karakter of een nieuw karakter gaan spelen.

The Weinstein Company zal de film produceren en Jon M. Chu, regisseur van onder andere G.I. Joe: Retaliation en Now You See Me 2, zal de film gaan regisseren. Het scenario voor de film is geschreven door Quiara Alegría Hudes die ook het boek voor de musical schreef. Wanneer de film precies uit zal komen is nog niet duidelijk.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda