Prinses Luna en het verdwenen Kerstfeest in Wijdewormer

schedule4 september 2019, 08:49 - Redactie
Prinses Luna en het verdwenen Kerstfeest in Wijdewormer

NBN Entertainment en Princess Magic Fantasy Presenteren de Kerstmusical voor de hele familie: Prinses Luna en het verdwenen Kerstfeest in Wijdewormer.

Lynn kan niet slapen: het is kerstavond en ze kan haast niet wachten tot de volgende morgen aanbreekt. Maar diep in de nacht gebeurt er iets magisch… De beeldschone prinses Luna stapt Lynn’s kamer binnen en vraagt haar mee te gaan naar een betoverende wereld waar het kerstfeest bijna niet door kan gaan. Lukt het Lynn om samen met prinses Luna kerstmis te redden?

De rol van Prinses Luna wordt gespeeld door Jaidy Bos. Het script is geschreven door Jaimy Bos en Sem Konijn. Sem Konijn zal ook de regie en het schrijven van de songs op zich nemen. Het team wordt compleet gemaakt met Naomi Vis voor de choreografie en Lea van de Pol.

Prinses Luna en het Verdwenen Kerstfeest staat op: Vrijdag 13 december, zaterdag 14 december en zondag 15 december exclusief in Het Dorpshuis Wijdewormer.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Het Piratenavontuur
Locatie: Zuiderpark Den Bosch
Datum: 11-07-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda