Première Mulan voorlopig uitgesteld door Disney, zonder nieuwe datum

24 juli 2020, 17:20 - Redactie
Première Mulan voorlopig uitgesteld door Disney, zonder nieuwe datum

Disney heeft besloten om de première van de nieuwe live-action versie van Mulan voorlopig uit te stellen. Eind vorige maand werd de release nog uitgesteld door Disney naar 21 augustus.

Er is nog geen nieuwe datum aangekondigd voor de première van Mulan, Disney laat weten de releaseplannen op pauze te hebben gezet en eerst te gaan bekijken hoe de film het beste naar het publiek over de hele wereld gebracht kan worden. De beslissing is een gevolg van het feit dat veel bioscopen in de Verenigde Staten vanwege het coronavirus nog niet open kunnen.

De hoofdrol wordt gespeeld door Liu Yifei. Andere rollen zijn er voor Donnie Yen, Jet Li, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao en Cheng Pei-Pei. De film zou oorspronkelijk al eind maart in première gaan.

Naast Mulan heeft Disney besloten om de nieuwe Star Wars film te verplaatsen naar eind 2023 in plaats van 2022. Ook het vervolg op Avatar komt een jaar later in de bioscoop, deze release staat nu op eind 2022.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda