Plzier Entertainment komt met #ElleboogVoorHaar challenge

2 april 2020, 07:04 - Redactie
Plzier Entertainment komt met #ElleboogVoorHaar challenge

Theaters op slot, veel (amateur)musicals geannuleerd en/of afgelast en repetitieprocessen staan stil. Bijna alle musicalliefhebbers hebben hier mee te maken. In tijden van de coronacrisis heeft Plzier Entertainment besloten om, naast alle vervelende gebeurtenissen omtrent corona, juist een vrolijk en eigentijds nummer te gaan schrijven. Afgelopen maandag kwam het nummer "Elleboog voor haar" uit; waarin vooral positiviteit en optimisme centraal staan.

Guido Dijkstra-Homan en Nick Homan-Dijkstra, initiatiefnemers en eigenaren van Plzier Entertainment, hebben een duidelijk doel met dit nummer: "Wij dagen alle musical- en theaterliefhebbers uit om mee te doen aan de #ElleboogVoorHaar challenge. Het is hierbij de bedoeling dat mensen al zingend en dansend een videoclip maken bij dit lied. Van alle inzendingen maken wij een leuke compilatievideo. Op deze manier hopen wij voor wat positiviteit en saamhorigheid te zorgen tijdens deze zware (theater) tijden".

Wil je meedoen aan de #ElleboogVoorHaar challenge?! Maak dan een filmpje waarin je "Elleboog voor haar" meezingt en meedanst. Stuur jouw video op naar info@plzier.nl. Insturen kan t/m vrijdag 17 april.

Elleboog voor haar - Ingezongen versie

Elleboog voor haar - Instrumentale versie

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda