Pippi Langkous gaat op zoek naar de gekste klas van Vlaanderen

1 oktober 2018, 13:59 - Redactie
Pippi Langkous gaat op zoek naar de gekste klas van Vlaanderen

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Iedereen gaat weer naar school, behalve één iemand… Dat ene roodharige knotsgekke meisje dat luistert naar de naam Pippi Langkous blijft koppig in Villa Kakelbont.

Helemaal alleen, want net zoals alle andere kinderen gaan haar beste vrienden Tommy en Annika wél naar school. Een reden voor Pippi om haar stoute schoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar de leukste klas van Vlaanderen.

Pippi Langkous op jouw school?

Verkleed je als een echte Pippi Langkous of richt je klas in als een heuse Villa Kakelbont. Stuur voor 13 oktober een foto naar iedereen@uitgezonderd.be. Pippi gaat op bezoek in de 5 klassen die de leukste foto insturen. Niet zomaar een bezoekje, want Pippi zal op een wel héél speciale manier toekomen op school.

Hoe dat zal gebeuren is nog een verrassing. Wat Pippi wel al verklapt, is dat de gekste klas van Vlaanderen gratis tickets krijgt voor haar show Pippi zet de boel op stelten in de herfstvakantie.

De volledige cast van Pippi Langkous bestaat uit Free Souffriau, Bert Verbeke, An Lauwereins, Peter Thyssen en Goele De Raedt, Charlotte Peetermans en Kenny Verelst en opvallende medianamen met Eline De Munck en William Boeva.

Uitgezonderd. brengt de familiemusical Pippi zet de boel op stelten in de herfstvakantie in Ethias Theater Hasselt, Theater Elckerlyc Antwerpen, CC Plomblom Ninove, Capitole Gent en Kursaal Oostende.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda