Pinokkio ook in maart te zien in het Efteling Theater, 200 kinderen gezocht voor gastrol

12 januari 2016, 15:41 - Redactie
Pinokkio ook in maart te zien in het Efteling Theater, 200 kinderen gezocht voor gastrol

Na een succesvolle reeks wordt de speelperiode van de sprookjesmusical Pinokkio verlengd. Het Italiaanse sprookje over de ondeugende houten pop zal ook nog in maart te zien zijn in het Efteling Theater. Door de verlenging is de Efteling zodoende op zoek naar bijna 200 kinderen die voor één dag willen schitteren op het podium.

Elke voorstellingsdag spelen maar liefst 30 nieuwe kinderen eenmalig een gastrol in de musical. Inmiddels hebben 1300 kinderen een unieke gastrol gekregen. Alle kinderen die meespelen krijgen een workshop zang, dans en toneel van professionals en een exclusief kijkje achter de schermen in het Efteling Theater.

De rol is makkelijk te leren voor iedereen die enthousiast is en niet bang is om het podium op te gaan. De kinderen krijgen op de speeldag voorafgaand aan de voorstellingen een repetitie, waarin alle scenes worden aangeleerd.

Op de voorstellingsdag spelen ze beide voorstellingen en worden dan natuurlijk helemaal in kostuum gestoken. En dan is het tijd om echt het podium op te gaan.

Aanmelden voor een gastrol in de musical kan op efteling.com/Pinokkio. Gezocht worden kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar met een minimale kledingmaat van 128 en een maximale kledingmaat van 170.

Première
20 september 2015
Dernière
28 februari 2016
Producent
Efteling Theaterproducties
keyboard_arrow_rightMeer over Pinokkiokeyboard_arrow_rightAnder nieuws over Pinokkio
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda