Pia Douwes vanaf vanavond te zien in A Midwinter’s Tale

schedule15 december 2016, 16:48 - Redactie
Pia Douwes vanaf vanavond te zien in A Midwinter’s Tale

In A Midwinter’s Tale brengt Pia Douwes een ode aan de winter. De tijd van knetterende haardvuren, warme jassen en dikke sjaals, korte dagen en koude nachten. Pia wordt in A Midwinter’s Tale begeleidt door Maxemillecorde, het strijkorkest onder leiding van Max Smeets.

Met haar prachtige en karakteristieke stem vult Pia Douwes de theaters met warmte en gezelligheid en maakt een reis langs vele muziekgenres: van klassieke liederen naar musical hits, van de filmromantiek naar prachtige popsongs en van Nederlandse Gouwe Ouwe, naar de melancholische klanken van verschillende singer-songwriters. Kortom, een bonte winteravond vol herkenbare melodieën.

Pia Douwes legt deze hartverwarmende reis af met het befaamde strijkorkest Maxemillecorde, onder leiding van Max Smeets en aan haar zijde de zanger Dimitri Verhoeven uit België. Wat deze tournee extra bijzonder maakt is dat bij iedere voorstelling een lokaal koor acte de préséance zal geven.

Naast A Midwinter’s Tale is Pia Douwes dit seizoen eveneens te zien in Sunset Boulevard in de Oper Dortmund in Duitsland en in Monthy Python’s Spamalot in het Salzburger Landestheater in Oostenrijk. Eerder dit jaar vierde Pia Douwes haar dertigjarig artiestenjubileum met het in eigen beheer uitgegeven boek Augen.Blicke aus dem Barock.

A Midwinter’s Tale gaat vanavond in première in De Flint in Amersfoort en is tot en met 17 maart 2017 te zien in de Nederlandse theaters.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda