Pia Douwes op MusicalCamp

schedule26 maart 2016, 15:02 - Redactie
Pia Douwes op MusicalCamp

Pia Douwes zal komende zomer in de derde week les komen geven tijdens het MusicalCamp. Pia neemt hiermee Celinde Schoenmaker over die deze week helaas verhinderd is wegens werkzaamheden bij The Phantom of The Opera in Londen.

Celinde zal echter wel nog steeds haar rol als gastdocent in de eerste kampweek vervullen. Pia zal in masterclass vorm werken waarbij verschillende leerlingen zingen en de groep actief betrokken zal worden.

Hoewel het jammer is dat Celinde onverhoopt niet deel kan nemen aan de derde week van MusicalCamp, is de organisatie blij op deze onverwachte manier een divers aanbod te kunnen bieden. Naast Celinde Schoenmaker (week 1) en Pia Douwes (week 3) zal Freek Bartels in de tweede week aanwezig zijn en geven Michelle van de Ven en Rosite van der Woude alle drie de weken een masterclass.

Naast deze bijzondere gastdocenten zijn er docenten van verschillende conservatoria en theateropleidingen als vaste docenten betrokken bij MusicalCamp.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda