Pia Douwes ontvangen in Koninklijke Tempel in Bangkok

6 augustus 2018, 19:04 - Redactie
Pia Douwes ontvangen in Koninklijke Tempel in Bangkok

Tijdens de voorbereiding van een uitverkocht concert dat Pia Douwes op 13 augustus in de Thaise hoofdstad Bangkok zal geven, bracht zij afgelopen weekend een bezoek aan Wat Pho, de grootste, oudste en tevens koninklijke tempel in Bangkok, waar voor haar in de Phra Ubosat een boeddhistische ceremonie was georganiseerd.

De Phra Ubosat werd in 1791 gebouwd en is het heiligste gebouw van het koninklijke tempelcomplex. What Pho huist ook de liggende Boeddha, een van de grootste Boeddha beelden in Thailand.

Voor Pia is dit haar eerste bezoek aan Bangkok en haar eerste concert in Azië. "De ontvangst hier is overweldigend en is voor mij een totale verrassing. Wie kent mij nou in Thailand, dacht ik, toen ze mij voor een concert hier vroegen. Maar vanaf het moment dat ik hier aan kwam wordt ik behandeld als een wereldster. Met politiebegeleiding rijden we door Bangkok en dat de heiligste tempel van Thailand voor iedereen wordt afgesloten omdat er een ceremonie voor mij wordt georganiseerd is bijna niet te bevatten."

Pia Douwes is later dit jaar te zien in een bewerking van The Addams Family.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda