Pia Douwes maakt comeback in musical The Prom

1 december 2021, 08:05 - Redactie
Pia Douwes maakt comeback in musical The Prom
Foto: Roy Beusker

Pia Douwes keert terug op de vaderlandse podia. Theaterproducent De Graaf & Cornelissen Entertainment is trots om bekend te maken dat Pia Douwes vanaf september 2022 de hoofdrol in de nieuwe musical The Prom zal vertolken. Het is dan drie jaar geleden dat Pia in een Nederlandse theaterproductie te zien was. Pia Douwes zal in de voorstelling de rol van Dee Dee Allen spelen, een rol die Meryl Streep in de verfilming van de musical vertolkte.

“Ik ben enorm blij met het vertrouwen van artistiek producent Hans Cornelissen,” laat Pia Douwes weten. ‘De rol van Dee Dee Allen, een ervaren maar ook een narcistische en uitgerangeerde musicalactrice, is geweldig om te spelen. Ik heb uiteraard de film gezien en ik verheug me om volgend jaar te gaan repeteren met een ongetwijfeld geweldige cast.”

Hans Cornelissen is blij dat Pia Douwes voor deze nieuwe productie van De Graaf & Cornelissen Entertainment heeft gekozen. “Vanaf het moment dat wij de rechten voor The Prom kregen, dacht ik al aan Pia voor de rol van Meryl Streep. Ik vind Pia een van de beste musicalactrices in Nederland met een enorme allure. Het is niet voor niets dat ze ook buiten Nederland al jarenlang furore maakt. Ze is een tijdje uit de schijnwerpers geweest en Ruud de Graaf en ik zijn er dan ook trots op dat ze nu voor The Prom en ons bedrijf heeft gekozen om weer het toneel op te gaan met deze bijzondere rol. De andere rollen zijn inmiddels ook gecast en de namen van de uitvoerenden zullen over enige tijd bekend worden gemaakt”.

The Prom is vanaf september 2022 door heel Nederland te zien.

Première
26 september 2022
Dernière
12 maart 2023
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over The Promkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Prom
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: RE:Cast
Locatie: DeLaMar West
Datum: 12-12-2022
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda