Pia Douwes geeft eenmalig concert in het DeLaMar Theater

1 december 2017, 19:52 - Redactie
Placeholder image

Na de lancering van After All This Time, het eerste soloalbum van Pia Douwes, geeft Pia op woensdag 28 februari volgend jaar een eenmalig concert in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het album was op de dag van de verschijning al aan een tweede persing toe en vormt de aanleiding voor dit avondvullende concert.

Het nieuwe soloalbum van Pia Douwes winnen? Kijk dan even hier.

Op After All This Time staan dertien grote musical-hits die kenmerkend zijn voor de inmiddels meer dan dertig jarige carrière van Pia Douwes. Als extra bonustrack is het nummer “Mijn Leven Is Van Mij”, uit de musical Elisabeth, opgenomen in zeven verschillende talen. Drie nummers die nog nooit in het Engels te horen zijn geweest, zijn op verzoek van Pia Douwes, naar het Engels vertaald door Charles Hart, tekstschrijver van musicals als The Phantom of the Opera en Aspects of Love.

Tijdens het avondvullende concert zullen alle nummers van het album live ten gehore worden gebracht, maar laat Pia Douwes ook een aantal minder bekende muzikale kanten van zichzelf aan bod komen. Bernd van den Bos en zijn combo staan garant voor een sublieme begeleiding.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda