Peter van Uhm inspireert met theatervoorstelling voor Hulphond

26 oktober 2016, 14:43 - Redactie

Bijzondere levensverhalen in De Lievekamp met muzikale ondersteuning van de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso' en Erica Yong

Hulphond Nederland presenteert op woensdag 21 december 2016 een speciale voorstelling in theater De Lievekamp in Oss. Voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm neemt deze avond het publiek mee op een bijzondere reis langs zijn eigen leven en dat van anderen.

Hij vertelt over de gebeurtenissen die hem tijdens 40 jaar succesvol leiderschap hebben gedreven en stimuleert zijn publiek om na te denken over waar zij in het leven voor staan. Peter van Uhm heeft zich hierbij onder meer laten inspireren door de levensverhalen van mensen die weer een nieuw perspectief hebben gekregen met de inzet van een hulphond. Optredens van de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso en zangeres Erica Yong maken het programma compleet.

De opbrengsten van deze avond komen volledig ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Kaarten zijn te koop via de website van theater De Lievekamp en kosten € 32,50.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda