Peter Pan Goes Wrong met kerst te zien op BBC1

schedule16 augustus 2016, 09:23 - Redactie
Peter Pan Goes Wrong met kerst te zien op BBC1

De BBC zal met kerst de komische voorstelling Peter Pan Goes Wrong gaan uitzenden op BBC1 zo is aangekondigd door de televisiezender. Het is de eerste voorstelling van Mischief Theatre, gespecialiseerd in comedy en bekend van The Play That Goes Wrong, die op televisie uitgezonden zal gaan worden.

De show was afgelopen seizoen al op West End te zien en zal vanaf oktober weer terug gaan keren in het Apollo Theatre, de voorstelling zal hier te zien zijn tot en met 29 januari volgend jaar. Speciaal voor de uitzending op televisie zal de show worden opgenomen in de Pinewood Studios. de grootste filmstudio van Europa. Bij de opname zal ook gewoon publiek aanwezig zijn.

Peter Pan Goes Wrong is geschreven door Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields. Chris Sussman, hoofd comedy bij de BBC omschrijft de voorstelling als de grappigste voorstelling die ze ooit heeft gezien. De trailer zie je hieronder.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda