Peppa Pig dit weekend te gast in de Julianatoren

schedule7 juni 2017, 10:43 - Redactie
Peppa Pig dit weekend te gast in de Julianatoren

Aanstaande zaterdag en zondag (10 en 11 juni) viert Julia de Muis haar verjaardag in de Julianatoren. Naast de shows van Fien & Teun kunnen alle bezoekers genieten van de speciale verjaardagshow voor Julia. Daarnaast geeft Peppa Pig, bekend van TV, dit feestelijke weekend ook shows in het Apeldoornse pretpark.

Het is één groot feest aankomend weekend in de Julianatoren. Want Julia viert haar verjaardag samen met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en natuurlijk haar muizenvriendje Jul. Twee keer per dag vindt er een speciale nieuwe verjaardagsshow plaats. Om 11:00 en om 16:00 uur kunnen bezoekers genieten van deze feestelijke voorstellingen.

Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is iedere dag met haar familie te zien bij Nickelodeon. En met haar eigen familiemusical in het theater. Speciaal voor Julia’s Verjaardag treedt ze twee keer per dag, om 14:00 en 15:00 uur, op in een vrolijke show.

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda