Pay It Forward, de musical voor Serious Request 2015

18 december 2015, 11:58 - Redactie
Pay It Forward, de musical voor Serious Request 2015

Pay It Forward is een musical die gaat over iets goeds doen voor een ander en dat is precies wat FanWork zal gaan doen. Speciaal voor Serious Request 2015 geeft de cast en crew éénmalig op maandag 21 december om 19.30 uur een voorstelling in het Stadstheater Zoetermeer, waarbij de gehele opbrengst naar de kinderen in oorlogsgebieden gaat.

Verhaal

Terwijl het voor de meeste van zijn klasgenoten behoorlijk ambitieus is, dacht de 12-jarige Trevor een project te beginnen waarmee hij iets goeds doet voor drie mensen. In plaats van hen terug te laten betalen – Pay it Back, vraagt hij hen om het door te geven – Pay It Forward.

Geef het door, doe iets goeds voor drie andere mensen. Als alles volgens plan verloopt, denkt Trevor, zou het wel eens de start van een lange ketting van menselijke goedheid kunnen worden… Klinkt onwaarschijnlijk? Nou, dat dachten andere mensen ook – Trevors docent, zijn klasgenoten, zijn moeder, eigenlijk iedereen in het kleine dorpje vlakbij Las Vegas. 1 idee dat de wereld verandert? Dat kan toch nooit écht werken... Toch?

Serious Request

Wouter Blijleven, de producent van de musical: "De oorlogen die wij dagelijks op de het journaal voorbij zien komen, doen iedereen iets. Natuurlijk is ook het beeld van het jongentje, die dood aangespoeld op het strand lag, een beeld wat niemand snel zal vergeten. Maar het ergste is, dat hij niet het enige kind uit een oorlogsgebied is. Natuurlijk niet. En daar moeten we iets aan doen, allemaal. Dus wij ook. We kunnen niet roerloos langs de kant staan.

En met een musical, die erover gaat om iets goeds te doen voor een ander, mogen we niet achter blijven. We zijn dan ook ontzettend blij dat iedereen, cast, crew en het Stadstheater in Zoetermeer geheel belangeloos wil meewerken aan dit project.

Dus, voor iedereen die dit leest. Wacht niet tot morgen, maar bestel NU kaartjes via onze website www.payitforwarddemusical.nl en steun de kinderen in oorlogsgebieden. Kaartjes zijn maar €15,-, dus daar kan het niet aan liggen. En het allermooiste is, dat u ook nog een prachtige voorstelling gaat zien."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda