PAW Patrol Live! – De Grote Race naar Nederland en België

28 augustus 2018, 16:44 - Redactie
PAW Patrol Live! – De Grote Race naar Nederland en België

Spectaculair, groots en meeslepend; de succesvolle, internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! - De Grote Race komt naar Nederland en België. Van Hoorne Entertainment brengt de populaire Pups, bekend van Nick Jr., van eind juli tot begin september volgend jaar naar een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België.

Na het succes van de pre-school serie PAW Patrol op TV kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de populaire PAW Patrol Pups in de Nederlandse en Belgische theaters. In de familieshow PAW Patrol Live! - De Grote Race nemen de heldhaftige Pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.

Victor Coolman, vice president van Viacom Benelux jongste zender Nick Jr. is verheugd met de komst van het theaterstuk. Na 'Dora the Explorer' van Nick Jr. is dit het derde stuk wat Viacom naar Nederland en België haalt. ''PAW Patrol Live! is een groot succes in verschillende landen over de hele wereld. Onder de jonge Nick Jr. kijkers in de Benelux is PAW Patrol de meest bekeken serie. Wij zijn er ook van overtuigd dat onze jonge fans met hun ouders een speelse en avontuurlijke show gaan zien volgend jaar."

"Wij zijn ontzettend trots dat we met zo’n groot internationaal én nationaal bekend product als PAW Patrol mogen werken. Voor de eerste keer brengen we deze populaire kinderkarakters naar de grootste Nederlandse en Belgische theaters. Ook in de zomer zijn families met jonge kinderen op zoek naar leuke uitjes in eigen land en met PAW Patrol Live! spelen wij zo in op deze behoefte. Met deze muzikale, avontuurlijke show creëren we nog meer onvergetelijke momenten voor de hele familie!", aldus Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment.

Het verhaal In PAW Patrol Live! - De Grote Race is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de vaardigheden van de zeven Pups.

Ook komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan. PAW Patrol Live - De Grote Race is te zien met een Nederlandse cast en volledig Nederlands gesproken.

Première
27 juli 2019
Dernière
23 september 2023
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over PAW Patrol Live!Ander nieuws over PAW Patrol Live!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda