Paul de Leeuw verrast cast Was Getekend, Annie M.G. Schmidt met eerste exemplaar castalbum

21 december 2017, 00:07 - Redactie
Paul de Leeuw verrast cast Was Getekend, Annie M.G. Schmidt met eerste exemplaar castalbum
Foto: Roy Beusker

Vanaf vandaag, donderdag 21 december, is het castalbum van de musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met onder anderen Simone Kleinsma, William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche en Jeske van de Staak beschikbaar.

Op woensdagavond ontving de cast uit handen van Paul de Leeuw het eerste exemplaar van het album. Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: "Er was zoveel vraag naar een castalbum dat we er niet omheen konden. De muziek is tijdloos, maar amper beschikbaar op muziekdiensten als Spotify en iTunes en daarmee is dit album ook hier een mooie toevoeging. Natuurlijk is het album ook te bestellen via onze website. Op het castalbum staan klassiekers als Wat voor weer zou het zijn in Den Haag, Vluchten kan niet meer, Margootje, Ik zou je het liefste in een doosje willen doen, Zonder jou en nog vele andere nummers, uiteraard gezongen door onze fantastische cast.”

De voorstelling reist momenteel langs 45 theaters in Nederland. Vanaf maart is de musical te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda