Paul de Leeuw maakt speciale voorstelling voor Luxor 100 jaar

schedule23 april 2017, 15:04 - Redactie
Paul de Leeuw maakt speciale voorstelling voor Luxor 100 jaar

Paul de Leeuw maakt voor Luxor 100 jaar een speciale voorstelling: Defileeuw. Het wordt een energie ‘kolere-bende’; een ode aan het jarige theater vol optredens van verschillende gastartiesten. De show is van 8 tot en met 21 december te zien in het Oude Luxor Theater. Eerder maakte het theater bekend dat Waardenberg en de Jong, samen met de dames van Toren C een jubileumvoorstelling zullen maken.

Paul de Leeuw: “Mijn wereld, die zich afspeelde in de contreien van Rotterdam, werd door het Luxor Theater groter gemaakt. Mijn hart klopte harder en mijn bloed ging sneller stromen. Een hele grote eer dat ik het theater nu kan bedanken met een speciale verjaardagsvoorstelling.”

Defileeuw wordt een feestelijk, stijlvol eerbetoon aan het 100-jarige Luxor Theater, waarin de bezoeker centraal staat. Een defilé met optredens van iedere voorstelling andere Rotterdamse artiesten, verrassende gasten, terugblikken in de tijd en vooral veel verrassingen en energie. De voorstelling begint zodra het publiek het theater binnenstapt. Lachen, dansen en zingen met veel artiesten van toen – en nu – die een warme band hebben met Luxor en Rotterdam.

Luxor Theater eert komend theaterseizoen op verschillende manieren haar geschiedenis. De oer-Rotterdamse voorstellingen van Paul de Leeuw (oude Luxor), Waardenberg en De Jong & de dames van Toren C (nieuwe Luxor) maken daar deel van uit. Maar er zal bijvoorbeeld ook een speciaal Luxor Museum komen. Daarin kunnen de bezoekers zich verdiepen in de rijke theaterhistorie. Dit museum opent in september haar deuren.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiële trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda