PAR16 On Stage, programma voor jonge musicaltalenten in Bergen op Zoom

6 juni 2020, 12:09 - Redactie
PAR16 On Stage, programma voor jonge musicaltalenten in Bergen op Zoom

Heb je altijd al willen schitteren op een podium? Hou je van zingen, dansen en acteren? Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan is PAR16 On Stage misschien iets voor jou.

Jongeren die altijd al hebben willen schitteren op de planken krijgen nu de kans. In een zeer korte periode wordt een volledige musicalproductie van A tot Z in elkaar gezet. De jonge talenten van On Stage worden uitgedaagd om zich in korte tijd al het aangeboden materiaal eigen te maken, maar krijgen ook de kans om eigen input te geven. Het wordt een voorstelling van zowel de leerlingen als de docenten samen.

De repetities starten op zaterdag 5 september en vinden iedere zaterdag plaats van 9:30 tot 12:00 in Bergen op Zoom. Onder leiding van professionele vakdocenten, waaronder Jan Dua en Marcel van As (regie en spel), Pieter-Jan van den Berg (zang) en Jorina Dua-Verhees (dans) werk je in 4 maanden toe naar een voorstelling in een theater. Met allen een zeer ruime ervaring op theatergebied wordt je perfect wegwijs gemaakt in de theaterwereld.

PAR16 zet de spotlight op jong talent op iedereen tussen de 12 en 18 jaar die graag met musical bezig is. Het biedt jonge amateurspelers de mogelijkheid zichzelf te ontwikkelen op het gebied van zang, dans en spel.

Ben jij enthousiast geworden en kan je niet wachten om in de spotlights te staan? Meld je dan nu aan via www.par16.nl.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda