Opvolger The Lego Movie zal een musical in de ruimte gaan worden

schedule2 maart 2017, 10:08 - Redactie
Opvolger The Lego Movie zal een musical in de ruimte gaan worden

De opvolger van de succesvolle film The Lego Movie zal zich in de ruimte gaan afspelen waarbij de minifiguurtjes zullen gaan dansen en zingen. De volgende film zal een musical in space gaan worden zo heeft producent Chris McKay laten weten.

"Lego 2 is going to be this big musical and space action movie … They need a lot of the writing, a lot of development, not only with script development, but development with songwriters" aldus McKay.

De film zal worden geregisseerd door Mike Mitchell die recent werd aangesteld als vervanger van Rob Schrab die uit het project stapte. Mike Mitchell regisseerde eerder de animatiefilm Trolls evenals de films Shrek Forever After en Sky High.

The Lego Movie kwam in 2014 uit en wist een omzet te behalen van ruim 470 miljoen dollar. Eind januari ging nog een spin-off in première met in de hoofdrol Batman. Het nieuwe avontuur in de ruimte zal pas in februari 2019 in première gaan.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda