Optreden KAM van NoNonsense

29 september 2016, 09:14 - Redactie
Optreden KAM van NoNonsense

Het seizoen is nog maar net begonnen en toch zal NoNonsense al haar eerste optreden geven. Alle leerlingen staan op 8 oktober op de KAM, de Kulturele Amateur Manifestatie, op het podium van de Grote Zaal in het Chassé Theater.

Dat de van oorsprong Rijense Stichting op het podium staat in Breda komt doordat de jeugdgroepen van NoNonsense elke vrijdagavond repeteren in Breda. De Teenzz (8 t/m 13 jaar) oefenen voor de musical Minoes en de Youngzz (13 t/m 17 jaar) voor de musical Wondermeid. Theatergroep NoNonsense repeteert elke woensdag voor de musical The Wiz. Tijdens het optreden op de KAM van 17.45 uur tot 18.15 uur worden voorproefjes gegeven van deze musicals en zijn er ook verrassende andere nummers te bekijken en beluisteren. Het zijn voorproefjes, want de voorstellingen van alle groepen zijn in juni 2017 in het Chassé Theater in Breda.

Het is altijd aanpoten voor het artistieke team om zo vroeg in het jaar een presentatie te geven, want na de vakantie zijn er mensen die stoppen en nieuwe mensen die instromen. Nog wekelijks volgen er volwassenen in Rijen en kinderen in Breda een proefles en stromen er mensen in.

Nick van Kuipers, docent voor alle drie de groepen, is zelf begonnen bij Nononsense. Als 12 jarige deed hij auditie voor de musical Ik heb een droom van Stichting NoNonsense en na jaren bij de Stichting als amateur is hij inmiddels afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg en docent zang en spel. Tamira Steelink, die met haar eigen dansschool over veel ervaring beschikt, verzorgt de choreografie bij de Theatergroep. Bij de jeugd is er een team van musicaltheaterstudenten van het Fontys dat er voor zorgt dat er ook visueel veel te genieten valt.

Te zien op 8 oktober, de toegang is gratis.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda