Opnieuw extra shows voor nieuwe Ketnet Musical Team U.P.!

15 januari 2018, 11:38 - Redactie
Opnieuw extra shows voor nieuwe Ketnet Musical Team U.P.!

Na het succes van Kadanza, Kadanza Together en Unidamu met in totaal meer dan 125.000 bezoekers, komen Ketnet en Studio 100 met de nieuwe Ketnet Musical: Team U.P.! Enkele weken voor de première op 3 maart, zijn er meer dan 25.000 tickets verkocht en is besloten om opnieuw extra voorstellingen in te lassen.

Niet eerder in de geschiedenis van Ketnet Musical werd de grens van 25.000 tickets zo snel gehaald. Met 24 jonge talenten aan de zijde van volwassen hoofdrolspelers Sander Gillis, Goele De Raedt en Jolien De Clerck.

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn. In deze school komt Lars terecht. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

Bron: HLN.be

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda