Opera en ballet live te zien bij Vue Cinemas

21 maart 2017, 08:28 - Redactie
Opera en ballet live te zien bij Vue Cinemas

Maandelijks vertoont Vue Cinemas een live opera- of balletvoorstelling vanuit het Royal Opera House in Londen. Laat je raken door de schoonheid van dans en meeslepen door grandioze aria’s en libretto’s.

Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje, zit in een heerlijke ruime stoel en je krijgt extra materiaal te zien zoals interviews en een kijkje achter de schermen.

Elke hierop volgende dinsdag vindt er een Encore plaats. Op deze middag wordt de voorstelling herhaald voor ieder die de live voorstelling niet bij heeft kunnen wonen.

Het fameuze theater Covent Garden te Londen staat niet alleen bekend om de prachtige architectuur, maar ook om de indrukwekkende opera- en balletvoorstellingen. Bij Vue zitten de bezoekers vooraan in de zaal bij de meest uiteenlopende en adembenemende klassieke stukken tegen een aantrekkelijk tarief.

Door middel van een projectie op de schermen kan het publiek vanuit een luxe bioscoopstoel genieten van stukken die live in Londen worden opgevoerd.

Elke voorstelling wordt gepresenteerd door geliefde persoonlijkheden uit de opera- of balletwereld, die exclusieve interviews en kijkjes achter de schermen brengen.

Opera

Madame Butterfly 30 maart, 4 april en 6 april
Otello 28 juni en 4 juli

Ballet

Jewels 11 april en 18 april
The Dream 7 juni en 13 juni

Voor meer informatie:
https://www.vuecinemas.nl/specials/special/vue-opera
https://www.vuecinemas.nl/specials/special/vue-ballet

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda