Open musicallessen van Stichting NoNonsense uit Rijen

27 maart 2017, 16:14 - Redactie
Open musicallessen van Stichting NoNonsense uit Rijen

Stichting NoNonsense is met drie verschillende groepen hard aan het werk om 10 en 11 juni te stralen op het podium van het Chassétheater in Breda. De stichting wil graag door middel van de open les een voorproefje geven van wat er straks te zien zal zijn en tegelijkertijd een inkijkje geven bij een les.

De Teenzz

De Teenzz (8-13 jaar) werken aan de musical Minoes. Hun open les is op 31 maart van 17:30 - 18:30 uur in Halte 48, Tramsingel 48 in Breda. Minoes is een poes uit de Emmalaan in het stadje Killendoorn, die in een jongedame is veranderd. Minoes leert de verlegen journalist Tibbe kennen. Minoes helpt Tibbe vervolgens aan nieuwtjes voor de krant, via de kattenpersdienst. Hierdoor slaagt Tibbe erin zijn baan te houden. Maar dan gebeuren er vervelende dingen in Killendoorn. Wie heeft dat op zijn geweten? En is er een getuige? Kom dat maar bekijken in deze musical, die niet voor de poes is.

De Youngzz

De Youngzz (13-17 jaar) werken aan de musical Wondermeid. Je kunt ze bewonderen op 31 maart van 20:15 - 21:15 uur in Halte 48, Tramsingel 48 in Breda. Wondermeid gaat over een buitengewoon sim meisje. Haar omgeving ziet niet waar ze toe in staat is. Dan ontdekt ze dat ze buitengewone gaven bezit en besluit deze te gebruiken om de wereld om haar heen te veranderen.

De Theatergroep

De Theatergroep (18 jaar en ouder) werkt aan de musical The Wiz. Te zien op 29 maart van 20.15 - 21:15 uur in Zaal D’n Appel op Camping D’n Mastendol, Oosterhoutseweg 7 in Rijen. Dorothy raakt de weg kwijt en belandt in het wonderbaarlijke land van Oz. Ze gaat op zoek naar de Wizard of Oz die haar kan vertellen hoe ze de weg naar huis terug kan vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker zonder verstand, een Blikkenman zonder hart en een leeuw zonder moed. Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, hart, verstand, moed en bovenal zichzelf.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda