Eind mei in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond de musical Twentysomething

4 mei 2017, 14:02 - Redactie
Eind mei in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond de musical Twentysomething

De generatie twintigers is de generatie met kansen en mogelijkheden. De generatie die de wereld aan zijn voeten heeft liggen, en zelf kan bepalen hoe hoog de lat ligt. Maar hoe hoog leg je de lat als je vind dat je keuze in een keer goed moet zijn? Hoe hard faal je als je die lat niet haalt, of hem steeds hoger wil blijven leggen?
 
In Twentysomething volgen we dertien jongvolwassenen in de bloei van hun leven die weten wat ze willen. Althans, dat wordt van hen verwacht. Ze zoeken naar liefde en naar zichzelf, naar de balans tussen dromen en realiteit – een realiteit die soms keihard kan zijn.
 
Pitt de Grooth (script en verhaal), Edwin Paarlberg (muziek en artistieke leiding) en Jurrie van Druten (regie en verhaal) ontwikkelden in samenwerking met Studenten Toneelvereniging Amsterdam de nieuwe musical Twentysomething, vanuit de wens om een verhaal op de planken te brengen dat herkenbaar is. Herkenbaar voor de huidige twintiger, voor iedereen met zijn eigen route, of die nu uitgestippeld is of niet. Soms is het eng om op weg te zijn naar iets dat je niet kent, maar je kunt niet terug. Je kunt niet uitstappen. Toch?

Te zien op 25, 26 en 27 mei om 20:00 uur in Vlaams cultuurcentrum de Brakke Grond in Amsterdam. Toegangsprijzen: Studenten € 10,- en regulier € 15,-.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda