Ook Glennis Grace gast tijdens Straks Bekend in Carré

16 november 2015, 15:42 - Redactie
Ook Glennis Grace gast tijdens Straks Bekend in Carré

Ook Glennis Grace zal een gastoptreden gaan geven tijdens Straks Bekend in Carré op maandag 23 november in Koninklijk Theater Carré. Carré presenteert na het succes twee jaar geleden voor de tweede keer alle talenten van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater tijdens één gezamenlijke voorstelling: 'Straks bekend in Carré'.

Glennis behoorde in 1998 tot de 14 allereerste studenten van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Ze won in 1994 de Soundmixshow met One Moment in Time van Whitney Houston. In de jaren erna bracht ze diverse cd’s uit en vertegenwoordigde ze Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev.

In 2011 deed Glennis mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Ze zong in het programma het nummer Afscheid en met dit nummer scoorde ze haar eerste nummer 1 hit.

De andere gastartiesten die zullen optreden tijdens Straks Bekend in Carré zijn actrice, presentatrice en zangeres Esmée van Kampen (Hairspray, Sister Act, Familie Kruys), zanger/acteur Stefan de Kogel (Volendam de musical, Zangeres zonder naam de musical, De Jantjes, Jersey Boys, Heerlijk Duurt het Langst), musicalactrice Suzanne de Heij (Sonneveld, The Sound of Music, Sunset Boulevard, Mamma Mia!, Zorro, Wicked, Sister Act) zangeres/actrice Julia Berendse (Voor je ’t weet, Ordinary Days, Robin Hood), musicalacteur Wesley de Ridder (The Rozettes, Kikker is Jarig, Voor je ’t weet, Ordinary Days, Raad eens hoeveel ik van je hou) en Christian Seykens (Musical Awards Gala, De Jantjes, GTST).

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda