Online kerstvoorstelling van Greg & Baud Productions

26 december 2020, 11:18 - Redactie
Online kerstvoorstelling van Greg & Baud Productions

Normaal is de kerstvakantie het hoogtepunt van het jaar bij Greg & Baud Productions. Twee weken lang is er een grootse familiemusical in Zoetermeer te zien. Voorstellingen als Little Shop of Horrors, Shrek en Ciske de Rat waren afgelopen jaren te bezoeken. Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Voor het eerst in 30 jaar is er een online kerstvoorstelling.

Dit jaar stond A Christmas Story op de planning. Helaas kon door de eerdere lockdowns, te korte repetitietijd en strenge coronamaatregelen de voorstelling geen doorgang vinden. Binnen een paar weken is er met behulp van de castleden, een aangepaste voorstelling Another Christmas Story uit de grond gestampt.

De cast & crew kwamen op maandag 14 december voor de laatste keer bijeen om Another Christmas Story te spelen. Weliswaar zonder publiek, maar mét een professioneel camerateam. Na een lange montageperiode is de voorstelling nu af en online te bekijken.

De voorstelling dompelt je onder in een sprookjesachtige en bovenal kerstige wereld, gevuld met zang en dans. Je beleeft deze voorstelling door de ogen van heldin Klara. Helpt zij Pinokkio om een echte jongen te worden? Maar wat is er toch aan de hand met zijn vader, Gepetto? Wat hebben vrijgezelle prinsessen en heksen hiermee te maken?

Met de gekochte tickets wordt Greg & Baud Productions als stichting gesteund in deze moeilijke tijd. Een kaartje kost €7,50 en de voorstelling is de gehele kerstvakantie online te bezoeken op www.greg-baud.nl.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda