Oberon Theaterproducties presenteert musical Our House in Theater De Vest Alkmaar

14 maart 2017, 08:58 - Redactie
Oberon Theaterproducties presenteert musical Our House in Theater De Vest Alkmaar

Achtentwintig talentvolle jonge mensen van Oberon Theaterproducties spelen op vrijdag 7 en zaterdag 8 april de musical Our House in Theater De Vest in Alkmaar.

Oberon Theaterproducties is een musicalvereniging uit Alkmaar die jongeren van 9 t/m 21 jaar de kans biedt jaarlijks mee te spelen in een professioneel opgezette musicalproductie. De musicallessen worden gegeven onder leiding van een professioneel Artistiek Team. Elk jaar maken de twee groepen een musical.

Het verhaal

Je bent net 16 geworden en je doet iets wat niet mag. Wat kies je? Vlucht je weg, of onderga je je straf? In Our House wordt Joe Casey voor zo’n keuze gezet en volgen we twee verhaallijnen: één waar hij het goede pad kiest en één waar hij het slechte pad kiest. Ondertussen probeert hij het meisje van zijn dromen, Sarah, te versieren. Maar de acties van Joe bepalen ook wat Sarah van hem denkt… Our House is een verhaal over vriendschap, vertrouwen, er voor elkaar zijn en het opbouwen van een toekomst.

Iedere puber is in feite een Joe Casey: hij kiest met wat voor vrienden hij om gaat, hij doet misschien dingen die niet mogen. Maar welke keuze hij daarin maakt kan een groot deel van zijn verdere leven bepalen.

De musical bevat muziek van de populaire Ska-band Madness, met liedjes als My Girl, Baggy Trousers en natuurlijk Our House (in the middle of the street). Toegangskaartjes à €18,50 kunnen rechtstreeks worden besteld via Oberontheater.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda