Nijntje op de fiets in première op zondag 15 januari in Utrecht

9 januari 2017, 11:48 - Redactie
Nijntje op de fiets in première op zondag 15 januari in Utrecht

Op zondag 15 januari zal de muzikale solovoorstelling Nijntje op de fiets in première gaan in de Tuinzaal van het Centraal Museum in Utrecht. De voorstelling wordt gespeeld door actrice en zangeres Femke Hermans in een vrolijk decor waarin de wereld van Nijntje, de herkenbare tekeningen van Dick Bruna en animaties op een verrassende manier een rol spelen.

Voorafgaand aan de première wordt een speciale voorpremière georganiseerd, waarvoor kaarten te koop zijn via de site van het Nijntje museum. In de ticketprijs is een kaartje voor een bezoek aan het Nijntje museum inbegrepen.

Nijntje op de fiets is een muzikale solovoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar, geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna. Femke Hermans neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die op pad gaat. Ze gaat op de fiets naar het bos, de boerderij, de speeltuin en het strand en ook logeert ze bij opa en oma Pluis.

Deze kleinezalenproductie is intiem, laagdrempelig en geschikt voor de allerkleinsten: een mooie eerste kennismaking met theater.

Vanaf september 2017 is de voorstelling ook te zien als onderdeel van het Prentenboekjes Festival dat in de Nederlandse theaters speelt.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda