Nieuwe musical ‘Stil in mij’ vanaf maart 2019 te zien in heel Nederland

13 maart 2018, 18:17 - Redactie
Nieuwe musical ‘Stil in mij’ vanaf maart 2019 te zien in heel Nederland

Stil in mij is een nieuwe Nederlandse musical van STENT Producties over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen in combinatie met bekende Nederlandse popmuziek.

Voor deze productie zal nauw worden samengewerkt met Martin Buitenhuis van Van Dik Hout. Zij braken in 1994 door met het nummer 'Stil in mij', de titel van deze hit sluit inhoudelijk zo aan dat er gekozen is voor een gelijknamige titel van de musical.

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat één van hen er niet meer is. En zo komen ook al die andere herinneringen naar boven.

De musical wordt ontwikkeld door een ervaren creatief team: script is in handen van Dick van den Heuvel (Annie M.G. Schmidt, Ramses en SPIJT de musical) en de regie/scriptbewerking zal verzorgd worden door William Spaaij (Annie M.G. Schmidt, De Kleine Blonde Dood, Hair en Grease).

Stil in mij zal vanaf maart 2019 langs meer dan 40 theaters reizen en gaat in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Binnenkort zal de cast worden aangekondigd.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda