Newsies, Beauty and the Beast en Pocahontas volgende maand op Netflix

24 augustus 2017, 09:01 - Redactie
Newsies, Beauty and the Beast en Pocahontas volgende maand op Netflix

Vanaf volgende maand komen er drie nieuwe titels van Disney naar Netflix, het gaat om de musical Newsies, de nieuwe Beauty and the Beast en Pocahontas. Verder zullen de films Mulan en Hercules weer terug gaan keren naar de streamingdienst.

Wat betreft Newsies gaat het om de opgenomen versie van de musical die eerder dit jaar in onder andere Nederland in de bioscoop was te zien. Newsies is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992, de musical met muziek van Alan Menken ging op 25 september 2011 in première in New Jersey en op 29 maart op Broadway.

Newsies zal vanaf 5 september beschikbaar zijn, Pocahontas vanaf 14 september en Beauty and the Beast vanaf 19 september. Het is echter nog niet duidelijk of de drie toevoegingen ook in Nederland op Netflix beschikbaar komen, wij hebben dit nagevraagd bij Netflix. Zodra hier reactie op komt zal dit artikel worden bijgewerkt.

Update 25-08

Netflix Nederland heeft aan Musicalweb laten weten dat Newsies en Beauty and the Beast op dit moment nog niet op de lijst staan voor Nederland. Wel is zeker dat Pocahontas en Hercules volgende maand in Nederland beschikbaar gaan komen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda