Nederlandse in internationale show Thriller Live in Amsterdam

1 oktober 2018, 11:09 - Redactie

De Nederlandse zangeres en danseres Ina Seidou zal in oktober meespelen als de internationale show Thriller Live in Amsterdam te zien is. Dat hebben de producenten bekendgemaakt. Ina was eerder te zien in de danscrew Unbreakable en behaalde in 2016 de finale van Holland’s Got Talent. Ook deed zij mee aan The Voice of Holland.

Thriller Live is een grote muziekshow over de carrière van Michael Jackson. De musical is op 17 en 18 oktober te zien in het RAI Theater in Amsterdam. De voorstellingen maken deel uit van een Europese tournee ter gelegenheid van de zestigste geboortedag van Jackson, eind augustus. In Thriller Live brengen vijf solisten en twaalf dansers met een liveband alle grote hits van de King of Pop ten gehore. Zij voeren ook de choreografieën uit de shows en videoclips op. Alle populaire hits van Michael Jackson en The Jackson 5 komen voorbij.

De show toert inmiddels tien jaar onafgebroken de hele wereld over. Daarnaast is een andere versie van Thriller Live al tien jaar non-stop te zien op het Londense West End in het Lyric Theatre.

Première
17 oktober 2018
Dernière
4 januari 2020
Meer over Thriller LiveAnder nieuws over Thriller Live
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda