Nederlandse in internationale show Thriller Live in Amsterdam

1 oktober 2018, 11:09 - Redactie
Nederlandse in internationale show Thriller Live in Amsterdam

De Nederlandse zangeres en danseres Ina Seidou zal in oktober meespelen als de internationale show Thriller Live in Amsterdam te zien is. Dat hebben de producenten bekendgemaakt. Ina was eerder te zien in de danscrew Unbreakable en behaalde in 2016 de finale van Holland’s Got Talent. Ook deed zij mee aan The Voice of Holland.

Thriller Live is een grote muziekshow over de carrière van Michael Jackson. De musical is op 17 en 18 oktober te zien in het RAI Theater in Amsterdam. De voorstellingen maken deel uit van een Europese tournee ter gelegenheid van de zestigste geboortedag van Jackson, eind augustus. In Thriller Live brengen vijf solisten en twaalf dansers met een liveband alle grote hits van de King of Pop ten gehore. Zij voeren ook de choreografieën uit de shows en videoclips op. Alle populaire hits van Michael Jackson en The Jackson 5 komen voorbij.

De show toert inmiddels tien jaar onafgebroken de hele wereld over. Daarnaast is een andere versie van Thriller Live al tien jaar non-stop te zien op het Londense West End in het Lyric Theatre.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: RE:Cast
Locatie: DeLaMar West
Datum: 12-12-2022
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda