Nederlands Musical Talent Gala in Schouwburg Tilburg

schedule2 juni 2017, 15:51 - Redactie
Nederlands Musical Talent Gala in Schouwburg Tilburg

Op zaterdag 1 juli zal in Schouwburg Tilburg het Nederlands Musical Talent Gala plaatsvinden. Deze avond geven de Nederlandse grote musicalproducenten een preview van liedjes uit hun meest spraakmakende producties, denk aan Sweeney Todd, My Fair Lady, Annie M.G. en From Sammy with Love.

Onder andere Anouk Maas, Freek Bartels, Stanley Burleson, Paul Groot, Jonathan Demoor, Linda Verstraten, Yoran de Bont, Jeske van de Staak, Willemijn Maandag, Michelle van de Ven, Luc Steegers, Ben van Vught en Nadine Termeer zullen deze avond gaan optreden. Naast deze grote producties zijn er optredens van de studenten van Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater.
'
Tevens zal deze avond een award worden uitgereikt aan een persoon die een grote bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van musical en muziektheater in het land. De avond wordt begeleid door het Festival Orkest van het Zuiden.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda