Muzikale tragikomedie Liften gaat in reprise

7 mei 2019, 12:14 - Redactie
Muzikale tragikomedie Liften gaat in reprise

De muzikale tragikomedie Liften van producent I&L Entertainment gaat in reprise. Na een succesvolle eerste liftstoring komen de vedettes Mariska van Kolck, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf opnieuw samen om op vier vierkante meter lief en leed te delen.

Drie dames komen vast te staan in de lift van een schoonheidskliniek. De beroemde zangeres Veronique, verpleegster Saskia en huismoeder Karlijn. Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar maar wachten op hun ‘redding’ blijkt dat ze meer gemeen hebben dan gedacht. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. De hachelijke situatie verandert in een avond die hun leven voorgoed zal veranderen.

“Liften krijgt na het eerste seizoen een kleine face-lift. We gaan opnieuw de repetitiestudio in om de voorstelling op te poetsen voor de reprise-tour. Bas van den Heuvel componeert zelfs een nieuw lied voor de voorstelling.”

Liften is te zien van 26 september tot en met 29 november.

Première
14 oktober 2021
Dernière
9 december 2021
Producent
I&L Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over Liften 2keyboard_arrow_rightAnder nieuws over Liften 2
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda