Muziektheatergroep C-Squad uit Castricum start crowdfunding

9 augustus 2017, 12:40 - Redactie
Muziektheatergroep C-Squad uit Castricum start crowdfunding

C-Squad brengt haar nieuwe en komische musical De Getuige op de planken. Om dit mogelijk te maken is de Castricumse muziektheatergroep een crowdfunding gestart.

De Getuige speelt zich af in een kleine Amerikaanse stad aan het eind van de jaren 50. Het publiek is getuige van het aanstaande huwelijk tussen Abbygail ‘Abby’ Price en Walter Jones. Roddels, een hysterische bruidswinkel, geheime romances en een dubieuze rol van Oma Price; in deze hilarische en muzikale ‘feel-good’ comedy worden de verschillende verhalen in een hoog tempo aan het publiek gepresenteerd. De muziek varieert van Elvis tot Beyoncé, maar C-Squad weet dit in een heerlijke jaren 50 sfeer te verpakken. Een grote glimlach gegarandeerd.

Het is de bedoeling om De Getuige dit jaar aan het publiek te laten zien op 10, 11 en 12 november, in theater Koningsduyn in Cultureel Centrum Geesterhage in Castricum. Om dit mogelijk te maken is C-Squad een actie gestart via Voordekunst, het platform voor crowdfunding in de creatieve sector. De actie heet Licht uit, spot aan voor 'De Getuige. Donaties kunnen worden gedaan tot half september op deze pagina.

C-Squad staat voor Creative Squad. Een kleine, enthousiaste muziektheatergroep met een unieke benadering. C-Squad maakt haar jaarlijkse musicals helemaal zelf. De leden komen uit Castricum, Wormer, Zaandam en Beverwijk.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda