Muziektheater Tabula Rasa presenteert de musical Live! 

schedule4 april 2018, 13:57 - Redactie
Muziektheater Tabula Rasa presenteert de musical Live! 

Dit jaar staat Muziektheater Tabula Rasa in Theater Orpheus in Apeldoorn met de musical Live! Live! is een productie van Nederlandse bodem van componist Jelle Roosen en tekstschrijvers Jansen&Van Houdt.

Deze musical ontving in 2016 de nominatie voor beste nieuwe musical. Tabula Rasa heeft als eerste de rechten gekregen om deze bijzondere musical op te voeren. Live! is een musical vol drama en humor. Met hier en daar een filosofische kwinkslag heeft het een thema van deze tijd: de continue digitale informatiestroom die ons leven en denken steeds meer beïnvloedt. In Live! groeit een kind op in een gecreëerde wereld omringd door camera's en acteurs. Op een dag komt het volwassen kind er achter dat zijn moeder en zijn vrouw acteurs zijn en dat hij zijn hele leven in een schijnwereld heeft geleefd.

Live! is met drie voorstellingen te zien op 2 en 3 juni in theater Orpheus. Kaarten zijn € 25,- (incl. garderobe, koffie/thee en pauzedrankje) en verkrijgbaar via orpheus.nl of tabula-rasa.nu.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda