Muziektheater Spotlight Loosdrecht brengt Ja Zuster, Nee Zuster

8 maart 2018, 14:56 - Redactie
Muziektheater Spotlight Loosdrecht brengt Ja Zuster, Nee Zuster

Muziektheater Spotlight brengt na West Side Story nu de musical Ja Zuster, Nee Zuster. Ja Zuster, Nee Zuster is een musical naar de gelijknamige televisieserie uit de jaren '60, geschreven door Annie M.G. Schmidt en gecomponeerd door Harry Bannink.

Muziektheater Spotlight neemt je mee naar het rusthuis van zuster Klivia in de Primulastraat, waar het er nogal rumoerig en chaotisch aan toe gaat. Types van allerlei pluimage zijn daar van harte welkom en zuster Klivia biedt hen een warm en gezellig onderdak. Voor de boze buurman Boordevol is het er soms wat te gezellig. Hij is ook eigenaar van het pand en heeft het tot zijn spijt aan Klivia verhuurd. Boordevol doet 's nachts geen oog meer dicht van al dat lawaai. Het zijn dan ook heel dunne muren! Hij probeert er van alles aan te doen het zooitje ongeregeld uit zijn huis te krijgen, goedschiks of kwaadschiks… Zuster Klivia, Jet, Gerrit de inbreker, de ingenieur en de andere bewoners proberen er weer van alles aan te doen om te kunnen blijven. Dus: niet met de deuren slaan!

De voorstelling wordt begeleid door een live band onder muzikale leiding van Jeroen J. Vermeulen. Regie is in handen van Pauline van Eijk. Ja Zuster, Nee Zuster van Muziektheater Spotlight is op zaterdagavond 9 juni te zien in Spant Bussum.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda