Muziektheater Servus Almelo presenteert: Het Nieuwste Normaal

20 oktober 2021, 14:53 - Redactie
Muziektheater Servus Almelo presenteert: Het Nieuwste Normaal

De musicalafdeling van Muziektheater Servus Almelo presenteert op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober aanstaande de bijzondere, grappige, gevoelige en vooral heel eigen voorstelling Het Nieuwste Normaal.

Na het afgelasten van de musical The Addams Family is de musicalafdeling van Servus direct aan de slag gegaan met een nieuwe voorstelling. Vanwege de coronabeperkingen betekende dit voor de afdeling een hoop creativiteit bij het schrijven en oefenen van het stuk. Een werkgroep van zo’n tien leden heeft een voorstelling in acht totaal verschillende sketches geschreven: grappige, serieuze, gevoelige en bizarre scènes wisselen elkaar af. Het resultaat is dat veel leden een rol hebben en in die diverse sketches meespelen.

De rode draad door de voorstelling Het Nieuwste Normaal is uiteraard muziek. De musicalafdeling brengt nummers uit musicals als The Addams Family en Les Misérables, maar zingt ook bekende nummers van onder andere ABBA, Di-rect en de BeeGees. Naast muziek wordt er door de ongeveer 50 deelnemers volop gedanst en gespeeld.

Een persoon die je Einstein zou kunnen noemen, dwaalt met zijn volstrekt eigen logica door diverse dimensies. Tijdens zijn reis ontdekt hij daar zaken die op die plek heel normaal zijn. Voor een buitenstaander is het wellicht merkwaardig wat daar gebeurt, maar op die plek is het heel normaal. De vraag is wat de kijker er van vindt: immers mensen en hun gewoonten verschillen ook. Wat is nu normaal? En wat verbindt nu eigenlijk al die dimensies met elkaar?

Muzikaal leider van deze productie is Erwin Strikker, regie is in handen van Joran Schuijn, choreografie door Bianca Seinen.

De voorstelling wordt twee keer opgevoerd in de Herman Finkers Zaal van Theater Hof 88 in Almelo. De première is op vrijdag 29 oktober om 20:15 uur. De tweede voorstelling is op zaterdag 30 oktober om 20:15 uur.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda